Thuiskomen in een opgeruimd huis

Door: Redactie / 2020-03-27

Thuiskomen in een opgeruimd huis

Iedereen heeft een eigen gevoel bij “thuiskomen.” Wij hebben gekozen voor een schoon en fris gevoel. Wanneer jij thuiskomt is het, het voornaamste wanneer alles netjes, schoon en opgeruimd is. Wij hebben hierboven een moodboard samengesteld die laat zien dat je van een eetkamer, een schone eetkamer kan maken door gebruik van extra middelen.

Hierboven zie je de “schone eetkamer”, in de eetkamer vind je verschillende meubels terug:

  • De eettafel hanglamp
  • Velvet eetkamerstoel
  • Eetkamertafel
  • Luchtverfrisser
  • Steelstofzuiger

Om gelijk met de eyecatcher te beginnen hebben wij gekozen voor de houten tafel. De tafel is geschikt voor 6 tot 8 personen. Aan iedere zijde van de tafel kunnen 3 stoelen worden geplaatst. Aan beide kanten van de tafel kan eventueel ook een stoel worden geplaats. De eettafel is geschikt voor het gezellig samenkomen van het gezin. De tafel een houten tafelblad afgewerkt met blanke lak. De lak zorgt ervoor dat er geen vocht word opgenomen in de tafel. Het is dus gemakkelijk om de tafel schoon te poetsen.

Voor aan de tafel hebben we gekozen voor groene velvet eetkamerstoelen. De stoelen vormen mooi samen met de rest van het industriële uiterlijk. Naast de uiterlijke kenmerken is de stoel een heerlijk zitplaats. Door de zachte zitting en leuning kun je volledig tot rust komen tijdens het eten. De velvet stoel is een makkelijk schoon te maken wanneer deze vies wordt, ideaal voor in de eetkamer.

Om ervoor voor een geheel plaatje te zorgen hebben wij gekozen voor de industriële tafellampen. De tafellampen geven precies genoeg licht voor aan de eettafel. Het tafellicht effect zorgt ervoor dat de nadruk enkel op de tafel komt te staan. Hierdoor creëer je gezelligheid aan de tafel.

Naast de meubels hebben wij gekozen voor extra elementen die ervoor zorgen dat jij een heerlijke schone eetkamer hebt.We hebben ervoor gekozen om de steelstofzuiger te plaatsen en een luchtverfrisser.

De steelstofzuiger is gemaakt als extra stofzuiger. De stofzuiger kan slechts 20 minuten zuigen, genoeg voor in jouw eetkamer. Naast de zuig capaciteit is de stofzuiger gemakkelijk in gebruik. De stofzuiger heeft geen snoer waardoor je eindeloos kan bewegen en alle afstanden kan bereiken. Na het stofzuigen kan je de stofzuiger gemakkelijk ophagen aan het oplaadpunt. Nu ziet alles er weer schoon uit!

Om net dat ene extra frisse effect te krijgen in jouw eetkamer hebben we gekozen voor de luchtverfrisser. De luchtverfrisser zit verpakt in een zwarte kunststof montage voor aan de muur. De zwarte kleur zorgt ervoor dat deze onopvallend is aan de muur en zorgt daarnaast voor een heerlijke frisse geur.

Anderen lazen ook...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen
Een bijzondere slaapbele...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen Iede...

Lees verder
Opzoek naar de laatste keukentrend
Opzoek naar de laatste ...

Opzoek naar de laatste keukentrendIn de meeste ...

Lees verder
Eyecatcher voor in huis
Bol.comDe Bubbly poef is...

Bol.comDe Bubbly poef is de perfecte eyecatcher ...

Lees verder
  1. Home
  2. Thuiskomen in een opgeruimd huis