Maak van je huidige woning een droomhuis

Designproces met tevredenheidsgarantie
Originele ideeën en gewaagde keuzen
Aantrekkelijke tarieven

Wil jij een interieurdesign dat perfect bij je past?

Neem contact op

We begrijpen het maar al te goed. De huidige woningmarkt zorgt ervoor dat jij niet makkelijk los kan komen van jouw appartement of studeerkamer.

Dit betekent niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Ook jij kan van jouw woonruimte een droomhuis maken.

Bij Mijn Huis En Tuin helpen we je graag om op basis van jouw afmetingen een prachtig design op te leveren, zodat jouw interieur écht bij je leefstijl past!

"De perfecte plek om tot rust te komen"

"Een knusse tuin vol gezelligheid"

"Waanzinnig voor diners"

Veelgestelde vragen

Tijdens onze intake leggen we je verschillende voorbeelden voor van interieursferen, vragen we je naar afmetingen, je specifieke wensen en het beschikbare budget.

Vanuit daar maken we een eerste schets op vanuit waar jij jouw commentaar op kan leveren. Pas wanneer jij akkoord gaat met onze ideeën, komen we alles nameten, worden de orders geplaatst.

Wanneer alles in huis is, is de keuze aan jou! Waar nodig, sluiten wij partners aan die jouw kamer(s) onder handen gaan nemen. Maar uiteraard staat het je geheel vrij om met de door ons geleverde spullen zelf aan de slag te gaan.

Ieder project vraagt om een uniek design dat perfect aan moet sluiten bij jouw wensen. Voor de duur van de designfase is het dan ook moeilijk om exact te voorspellen hoe lang het zal duren. We zijn afhankelijk van het aantal feedbackmomenten én de tijd die het duurt om de feedback van jou te ontvangen.

Het tijdspad voor de uitvoerfase bepalen we samen nadat het design volledig naar wens is. Pas dan weten we namelijk of er bijvoorbeeld timmermannen, technici of schilders bij de uitvoering betrokken zullen zijn én wat de levertijden zijn op de gekozen materialen.

Waar wij wél controle over hebben is onze pro-activiteit en communicatiesnelheid. Je mag daarom verwachten dat een nieuw design binnen een week na intake of feedbackmoment wordt aangeleverd én dat we op werkdagen vlot reageren op jouw vragen.

De designs worden geleverd door één van onze geverifieerde interieurdesign partners. Afhankelijk van jouw stijlkeuze en budget bekijken we aan het begin van het project welke stylist of designer het best bij jouw project past.

Wil jij een interieurdesign dat perfect bij je past?

Neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie

Velden met een * zijn verplicht