data/news/thumb/1589447764.jpg

Roze in je woonkamer, een gewaagde keuze voor stijlvolle mensen

De gezellige warme woonkamer, in de woonkamer hierboven zie je dat er verschillende kleuren roze zijn gebruikt. Door het gebruik te maken van de kleur wordt er een warme kleur gecreëerd in de woonkamer. Naast het kleurgebruik is er gekeken naar comfort. Voornamelijk de bank in de woonkamer moet comfortabel zijn.

De producten in het moodboard zijn:

  • Luxe hoekbank
  • Salontafel zwart
  • Opbergpoef
  • Woonkamer vloerlamp
  • Kussen velvet roze
  • Kussen velvet oudroze

Het belangrijkste van de woonkamer uiteindelijk het comfort daarvoor hebben wij gekozen voor een grote luxe hoekbank. De hoekbank bestaat uit verschillende kleine kussentjes die zorgen voor een samenhangend effect zorgen. De kussen kunnen worden geplaatst naar wens. De hoekbank is geschikt voor 5 personen en is fijn in gebruik met zowel visite als zonder visite. Omdat de bank niet te diep is kan er makkelijk rechtop worden gezeten, door de ruimte plaats kan er hierdoor ook op worden gelegen.

Omdat de bank uit een kleur bestaat is het leuk om daar zelf een eigen draai aan te geven. Het toevoegen van de velvet kussentjes zorgen voor een extra kleur in de bank. Niet enkel een andere kleur maar ook de andere vormen geven een grappig effect in de bank. De velvet stof is een trendy stof waar iedereen blij van wordt.

Bij de hoekbank is er gekozen voor een lage salontafel. De salontafel is effen zwart en heeft een strakke structuur. De simpele uitstraling zorgt ervoor dat de salontafel geschikt is voor iedere woonkamer. Op de salontafel is genoeg plaats om verschillende decoratie neer te zetten als ander spullen op te plaatsen zoals drinken of een afstandsbediening. Onder de tafel kunnen schoenen worden neergezet, de schoenen vallen niet op door de rand die uitsteekt, nu lijkt het geen puinzooi in de woonkamer. In dit geval is er voor gekozen omdat deze dan minder opvalt, zodat de nadruk op andere meubels ligt.

Als eyecatcher hebben we gekozen voor een velvet roze poef. De poef is naast een leuke toevoeging ook een handige toevoeging in de woonkamer. De poef is namelijk een extra geheime opbergplek. Zo kun je op een onopvallende manier je spullen opruimen die rondslingeren in de woonkamer.

Als aller laatste hebben we gekozen voor een vloerlamp voor naast de bank. De lamp heeft een licht gouden kleur. Deze past perfect bij de roze en grijze kleur van de bank. De lamp is een echte sfeer verlichting en daarnaast een goede leeslamp.

  1. Home
  2. Roze in je woonkamer, een gewaagde keuze voor stijlvolle mensen