De slaapkamer luxe en comfort

Door: Redactie / 2020-02-18

De slaapkamer luxe en comfort

Mijn huis en tuin

De slaapkamer luxe en comfort

In deze slaapkamer draait alles om luxe en comfort. Dat is duidelijk terug te zien in de meubel en kleurkeuze. De slaapkamer bestaat uit:

Wij hebben gekozen voor opvallend grote meubels, daarnaast kleine accessoires. Het combineren van zorgt voor een modieuze en luxe uitstraling.

Allereerst hebben wij gekozen voor de boxspring XXL romantic. De uitstraling en het comfort biedt u de beleving van een hotelbed. Dat ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust. Om naast het bed een extra accessoires te hebben, hebben wij gekozen voor het nachtkastje gemaakt van spaanplaat. Door deze keuze van spaanplaat en de afwerking van hoogglans ziet het nachtkastje er erg luxe uit. Daarbij komt kijken dat het kastje niet enkel erg mooi is maar ook een handige plek is om dingen in op te bergen. Het kastje heeft 2 legplanken die daarvoor geschikt zijn.

Voor een “echte” hotel beleving hebben wij gekozen voor de zweefdeur kledingkast. De kast is afgewerkt met een moderne kleur en in het midden een glazen vlak die de inhoud van de kast verbergt. De kast maakt gebruik van 2 kledingroedes en 2 legplanken deze kunnen zelf worden ingedeeld. De kast is niet enkel heel erg lux deze is ook erg makkelijk in elkaar te zetten.

It's all about the details

Zo is het maar net! Wij hebben daarom nog gekozen voor het goudkleurige kussentje en de Woodwick kaarsen. Het goudkleurige kussentje is het perfecte detail voor in bed. Deze zorgt voor extra kleur in de slaapkamer.

De gouden kleur geeft luxe aan en door het plaatsen van deze kussen biedt dit extra comfort in bed. De Woodwick kaarsen zorgen voor een extra sfeer binnen de slaapkamer. De kaarsen van Woodwick hebben alle 3 een verschillende geur die zorgt voor een extra beleving binnen de slaapkamer.

Bij de kleurkeuze hebben wij ervoor gekozen om de grote meubels zwart te maken en de kleinere accessoires kleur te geven. De zwarte kleur staat voor: luxe en modern

De kleine accessoires hebben de gouden kleur en pastelkleuren.

Anderen lazen ook...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen
Een bijzondere slaapbele...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen Iede...

Lees verder
Opzoek naar de laatste keukentrend
Opzoek naar de laatste ...

Opzoek naar de laatste keukentrendIn de meeste ...

Lees verder
Eyecatcher voor in huis
Bol.comDe Bubbly poef is...

Bol.comDe Bubbly poef is de perfecte eyecatcher ...

Lees verder
  1. Home
  2. De slaapkamer luxe en comfort