data/news/normal/1587289227.jpg

Slaapkamer tot rust komen

Mijn huis en tuin

Slaapkamer volledige tot rust komen

Hierboven zie je de slaapkamer waar je volledig tot rust komt. De kamer bestaat uit:

Door het combineren van deze elementen kom jij volledig tot rust. De tweepersoons boxspring is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, het bed behoort tot een van de goedkopere soort.

De basic boxspring is gemaakt met een kern van verende latten, deze creëren veerkracht en stabiliteit. Bij het bed wordt een topmatras meegeleverd het voordeel hiervan is dat enkel deze moet worden opgemaakt. Om het bed compleet te maken hebben wij gekozen voor het beauty skin care dekbed.

Het dekbed biedt meer dan een plek om warm te worden, het dekbed is volledig anti allergeen, reguleert de talgproductie en heeft daarnaast ook een polijstende werking. De combinatie van deze elementen kalmeert de onzuivere huid en bestrijdt acne en andere onzuiverheden.

Bij de kleuren is gekeken naar rustige strakke kleuren die zorgen voor een moderne slaapkamer. Om verder in te spelen op het moderne hebben we gekozen voor de vloerlamp van ELGO, de lamp heeft een simpele structuur waardoor deze overal bijpast.

Geschikt voor in slaapkamer voor een extra sfeer. Naast de lamp zorgt ook het nep vacht voor een extra warme sfeer binnen de slaapkamer, denep vacht kan worden geplaatst op het bed of op de grond. Maar net waar jij hem het mooiste vind. Als laatste hebben wij gekozen voor de WOOD connect kast. Deze kast is gemaakt van massief grenenhout wat is wit gespoten. Dat betekend dat als u de kast wil verven in een andere kleur dat dit zeker nog kan.

De kast is een ruime opbergplek voor uw kleding, schoenen en accessoires. De kast biedt een ophangplek, daarboven een opbergplaats de deur daarnaast bevat 3 opbergplaatsen en onderaan de kast vind u nog 3 opberglades. Ideaal voor een echte kleding liefhebber of voor het samen delen van een kledingkast.

  1. Home
  2. Slaapkamer tot rust komen