data/news/normal/1587289156.jpg

Meisjes slaapkamer

Mijn huis en tuin

Meisjes slaapkamer

Hierboven hebben wij een “echte” meisjes slaapkamer gecreëerd. Hierbij hebben wij als hoofdkleuren de kleur wit en roze gekozen. Wit om alles neutraal te laten zodat deze meubels later door kunnen worden geschoven. Daarnaast hebben voor de kleur roze omdat dit echt de ultieme meisjes kleur is.

In het ontwerp zie de volgende producten:

We hebben voor het eenpersoonsbed gekozen met reling en lades. Dit bed is voor meerdere leeftijden geschikt en kan een langere tijd meegaan. Daarnaast bieden zij een ladekastje die kan worden gebruikt als opbergplek. De witte kleur van het bed zorgt ervoor dat deze voor zowel jongen als meisje kan worden gebruikt. Om wel duidelijk te laten zien dat deze kamer geschikt is voor meisjes, is er gekozen voor de witte klassieke kaptafel. De kaptafel is een heeft een klassieke structuur. De tafel heeft 4 lades, een spiegel en een krukje. Genoeg ruimte om de make-up op te bergen.

Het roze vloerkleed is gekozen vanwege de kleur en structuur. Het tapijt zorgt voor extra gezelligheid in de kamer, deze zorgt er ook voor dat het kind heerlijk op de mat kan spelen. Om hetspeelse effect te vergroten is de tipitent gekozen. Een ideale plek voor het kind om zich even weg te trekken van alle drukte. De tent is makkelijk neer te zetten en daarnaast ook gemakkelijk op te ruimen.

Details! Voor de echte prinsessen onder ons, is deze kroonluchter prefect. De structuur, vorm en kleur zijn een perfecte combinatie.

  1. Home
  2. Meisjes slaapkamer