Stoere hoekbank Riverdance

Door: Redactie / 2020-03-27

Stoere hoekbank Riverdance

Stoere hoekbank Riverdance

De hoekbank is een stoere en robuuste longebank met armleuningen. De bank biedt een zeer ruime zitruimte, is geschikt voor vrijwel ieder interieur. Door de het de kleuren en de bijgeleverde unieke industriële sleeppoten is de hoekbank makkelijk te combineren.

De bank is stoer en robuust dit is terug te zien in de gebruikte textuur. De kleuren en het leer soort zorgt voor een stoere uit straling. Het kleur gebruik is rustig waardoor de bank niet opvallend en grof word. De kleur zorgt voor een rustige uitstraling .

De hoekbank Riverdance is een heerlijk ruime zitruimte waar met meerdere mensen op kan worden gezeten. Ben jij een echte bankhanger in de avond en houd je ervan heerlijk uit te rusten op je bank? De bank biedt je alle ruimte hiervoor waardoor je volledig tot rust komt.

De afmetingen van de bank zijn:

  • 290 cm breed
  • 217 cm diep
  • 85 cm hoogte

De kleur waarvan gebruik wordt gemaakt is een grijskleurige leersoort Colorado 02. De Calorado leer is een samengestelde gladde leersoort gemaakt van gerecycled leer. Het leer heeft een zijdeglans-look en een stoere uitstraling. Het leer heeft een lichte tekening waardoor hij een levendige “echte leer” uitstraling heeft.

Anderen lazen ook...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen
Een bijzondere slaapbele...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen Iede...

Lees verder
Opzoek naar de laatste keukentrend
Opzoek naar de laatste ...

Opzoek naar de laatste keukentrendIn de meeste ...

Lees verder
Eyecatcher voor in huis
Bol.comDe Bubbly poef is...

Bol.comDe Bubbly poef is de perfecte eyecatcher ...

Lees verder
  1. Home
  2. Stoere hoekbank Riverdance