De luxe barkruk

Door: Redactie / 2020-03-27

De luxe barkruk

Barkruk maar dan net wat luxer

De industriële barkruk Block is de perfecte toevoeging in jouw industriële interieur. Door de combinatie van een industriële zitting en een modern zwarte stalen frame is de barkruk geschikt voor verschillende interieurs zoals industrieel en Scandinavisch. Let wel op! Controleer of de hoogte past bij de hoogte van jouw bartafel. De krukken zijn in verschillende maten beschikbaar.

De barkruk is gemaakt van hoogwaardige Eco-leer. Dit wil zeggen dat het een combinatie is van leer, polyester en een vorm van gerecycled leer. Dit is gemaakt van versnipperde huidresten.

Het materiaal bestaat uit:

  • 30% polyester
  • 70% leer

De combinatie heeft verschillende voordelen ten opzichte van 100%leer. Het is gemakkelijker schoon te maken, vochtbestendig materiaal wat betekend geen vlekken.

De block is de perfecte toevoeging aan een mooie industriële bartafel. De kruk is niet enkel mooi om te zien, deze biedt ook een optimaal zitcomfort. Dit mede dankzij de voetsteun welke de verwerkt is het frame. Ze zitting voor afgewerkt met een ronde voorkant om een chique look te geven. De block is mag dus niet worden gemist.

De kruk is geschikt in verschillende kleuren, cognac, antraciet, olijfgroen en bruin.

Anderen lazen ook...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen
Een bijzondere slaapbele...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen Iede...

Lees verder
Opzoek naar de laatste keukentrend
Opzoek naar de laatste ...

Opzoek naar de laatste keukentrendIn de meeste ...

Lees verder
Eyecatcher voor in huis
Bol.comDe Bubbly poef is...

Bol.comDe Bubbly poef is de perfecte eyecatcher ...

Lees verder
  1. Home
  2. De luxe barkruk