Array

De beste boxen voor muziek streaming diensten

De beste boxen voor muziek streaming diensten

Muziek streamen is helemaal hot. Er zijn veel verschillende platformen die je hiervoor gebruikt. denk hierbij aan Spotify, Deezer, Soundcloud en dit zijn nog maar een paar van de vele opties. Streaming diensten zijn de ideale uitkomst om snel jouw favoriete muziek of video’s af te spelen. Hoe leuk dat dit ook gewoon thuis op de bank?

Tegenwoordig zijn er veel boxen beschikbaar. Dit is ideaal voor het streamen van muziek bij jou thuis. Wij lichten graag een aantal ideale boxen voor jou uit. Want jouw muziek verdient vanzelfsprekend de beste kwaliteit!

Sonos One

Wil jij graag een speaker met een mooi uiterlijk? Goede kwaliteit en assistentie? Dan is de Sonos One echt wat voor jou. De speaker heeft een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor je extra geniet van je streaming muziek. Let wel op dat deze speaker een stopcontact nodig heeft. Het is niet mogelijk om hem draadloos te gebruiken. Net zoals veel andere speakers van Sonos, biedt de box assistentie. Wil je de lichten aan of uit doen? Vraag het aan Alexa of de Google Assistent en het is zo geregeld. Het is mogelijk om de Sonos one te koppelen met bepaalde apparaten. Heb je al een Sonos box in huis? Kijk dan wel even na of deze ook geschikt is om te koppelen.

Sonos sub

Luister je naar muziek met veel bas? Ga dan voor een extra beleving met de Sonos Sub. Deze sub woofer zorgt voor een nog krachtigere bas. Ook een leuk effect wanneer je een film aan het kijken bent. Met de Sonos sub ga je helemaal op in het geluid. Wil je meer bas in een andere ruimte? De sub woofer is draadloos waardoor je hem gemakkelijk overal naartoe verplaatst. Let wel op dat de box alleen met andere Sonos apparaten te verbinden is.

Ben jij klaar om de bas in jouw huis te versterken? Bestel de Sonos Sub hier!

Sonos Beam

Een populaire soundbar waardoor je muziek nog beter naar voren komt, is de Sonos Beam. Het is een kleinere soundbar met een mooi design. Maar dit doet niks af aan de kwaliteit. Ondanks het kleine maar fijne formaat, heeft de box alles wat je nodig hebt. Ook deze soundbar beschikt over assistentie. Je koppelt hem eenvoudig aan alle andere sonos apparaten. Ontvang de beste kwaliteit muziek in elke kamer met Sonos Beam!

Sonos Sonance

Tijdens de zomermaanden, zitten we het liefst buiten. Daar hoort natuurlijk ook muziek bij. Muziek streamen naar je Sonos doe je nu ook in de tuin.. Laat je niet beperken tot muziek binnenshuis! De Sonos Sonance heeft jou het genoegen om in de zon je favoriete muziek te streamen. De sneakers zijn bestemd voor alle soorten weer. Hierdoor hang je ze eenvoudig op in de achtertuin of onder de veranda.

Bose Home speaker 500

Veel smart speakers hebben geen knoppen meer. Is dit iets wat je toch graag terug ziet? De Bose Home speaker heeft het allemaal. Goed geluid, assistentie, knoppen, een eigen app. Er zijn veel functies terug te vinden in de slimme speaker. Met behulp van de knoppen is het zelfs mogelijk om 6 favoriete zenders in te stellen! Ideaal om je favoriete zenders te streamen. Wil je liever gebruik maken van een aux kabel? Ook dit is mogelijk bij de Bose Home 500. Naast de vele praktische, is de box voorzien van geweldig geluid. De box heeft echt de full package. Dit maakt het dus ook een goede keuze voor het streamen van jouw muziek.

Alle bovenstaande boxen zijn te gebruiken voor het streamen van je favoriete muziek. Ieder apparaat heeft zijn voordelen. Ga dus goed na wat voor jou belangrijk is bij het kiezen van een box. Wil je niet meer wachten? Bestel dan hier je favoriete box!

  1. Home
  2. De beste boxen voor muziek streaming diensten