data/news/thumb/1589462125.jpg

Kom samen en kom tot rust in de stijlvolle eetkamer

De moderne eetkamer

In de moderne eetkamer hebben we gekeken naar de trends van nu om deze te combineren met strakke meubels. Door de combinatie van de producten hebben we een moderne eetkamer kunnen samenstellen. De eetkamer is een plaats waar je na een lange dag weer samen komt. Deze plek is een van de belangrijkste plekken in het huis.

De eetkamer bestaat uit:

  • Hanglamp
  • Eettafel
  • Eetstoel
  • Tapijt

De eettafel is het allerbelangrijkste in de eetkamer. Dit is vaak het middelpunt van de kamer. Wij hebben gekozen voor een spaanplaat tafel. De tafel heeft een witte kleur en een simpele structuur. Door de structuur en kleur is de tafel makkelijk te combineren met andere meubels, kan deze op meerdere plaatsen in het huis staan. De tafel is geschikt voor 6 personen, hierdoor is deze geschikt voor grote gezinnen of kleine gezinnen met veel visite over de vloer. Het materiaal van de tafel is gemakkelijk schoon te maken dat zorgt ervoor dat de tafel geen extra bescherming van placemats of tafelkleden nodig heeft.

Bij de tafel hebben we gekozen voor witte eetstoelen. De stoelen hebben een simpele structuur/uitstraling. Dat maakt dat de stoel op verschillende plekken in huis terecht kan, deze kan worden gebruikt als bureaustoel, tuinstoel, eetkamerstoel enz. Het zitje van de stoel is vastgezet op houten stoelpoten. De combinatie van de materialen zorgen ervoor dat de stoel een moderne uitstraling krijgen. De stoel is erg simpel maar heeft als extra een kussentje, het kussentje zorgt voor een comfortabele zitplaats.

Voor onder de tafel hebben wij gekozen om een tapijt te plaatsen. De grijze kleur van het tapijt maakt het gemakkelijk deze te combineren. Het plaatsen van een tapijt zorgt er vaak voor dat de meubels samen meer een geheel vormen. Hiervoor is dus verder niets nodig buiten het tapijt, deze zorgt voor het geheel. Het tapijt kan zowel voor binnen als buiten worden gebruikt, erg handig voor in zomer. Het kleed kan mee naar buiten worden genomen wanneer er in de zomer buiten wordt gegeten. Hiervoor hoeft er geen nieuwe worden aangeschaft.

De eyecatcher van deze eetkamer is de hanglamp voor boven de eettafel. De lamp is een populair item wat veel mensen willen hebben. De simpele uitstraling van de lamp geeft een gaaf effect. De lamp is bijzonder door de buitenring. Deze is open waardoor de LED lampen extra opvallen.

  1. Home
  2. Kom samen en kom tot rust in de stijlvolle eetkamer