data/news/thumb/1589446091.jpg

Een fris effect in de eetkamer, kies voor lente kleuren

De moderne eetkamer

In de eetkamer komt iedereen samen, daarom is het belangrijk dat je volledig tot rust komt en er een goede sfeer hangt. Wij hebben ervoor gekozen om rustige kleuren te gebruiken. Deze kleuren zijn allemaal zacht en zijn daarom makkelijk te combineren met zowel elkaar als andere opvallende kleuren.

De gebruikte meubels zijn:

  • Eettafel
  • De eetstoelen
  • Vloerkleed
  • Hanglampen

Voor in de eetkamer zie je dat er niet meer is toegevoegd dan dat nodig is. Daar is bewust voor gekozen omdat je zo zelf de decoratie naar wens kan aanvullen. De eetkamertafel is gemaakt van hout en metaal. Deze combinatie zorgt voor een industriële uitstraling. Het materiaal is gemaakt voor zowel binnen als buiten, daarnaast is de tafel erg licht in gewicht. De tafel is hierdoor makkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte of naar buiten.

Bijpassend hebben wij daarbij gekozen voor de simpele, leren eetkamerstoel. De structuur van de stoel is erg simpel waardoor deze op meerdere plekken kan worden gebruikt. De kleur van het leer zorgt voor een rustige uitstraling, deze in combinatie met de eettafel kleuren geven samen een mooi samenhangend effect. Het lederen materiaal zorgt ervoor dat het een zachte zitplaats is en is daarnaast makkelijk schoon te maken. Ideaal voor de echte sloddervossen!

Om het geheel zo knus mogelijk te maken hebben we ervoor gekozen om een vloerkleed te plaatsen onder de tafel. Hierdoor komt alles nog meer samen. De kleur van het vloerkleed is groen gemengd met beige. De beige kleur komt terug in de stoelen en de groene kleur zorgt voor een opfleuring van de keuken. Het tapijt is erg dun, dit betekent dat eetresten die vallen niet in het tapijt zelf gaan zitten. Het eten kan er doormiddel van een stofzuiger op een gemakkelijke manier worden weggehaald. Het voordeel van het tapijt is dat de vloer niet vies wordt en het tapijt zelf gemakkelijk schoon te maken is.

Tot slot zie je de hanglampen voor boven de tafel. De lamp is een geheel maar bestaat uit 3 verschillende lampen. Deze hebben een simpele/ industriële structuur. De simpele stijl van de lamp past perfect bij de samenhang van de eetkamer. De 3 lampen zorgen er samen voor dat de volledige eettafel is verlicht.

  1. Home
  2. Een fris effect in de eetkamer, kies voor lente kleuren