data/news/normal/1587289189.jpg

Moderne slaapkamer

Mijn huis en tuin

Moderne slaapkamer

De meubels zijn geselecteerd op kleur en stijl. Hierboven vind je slaapkamer meubels die perfect bij elkaar passen.

Door een combinatie te maken van deze meubels zie je dat er een simpele maar luxe uitstraling naar boven komt.

De boxspring is de eyecatcher van de kamer, het tweepersoonsbed is groot en erg lux. Het bed is gemaakt voor een ultiem slaapcomfort. Door de verstelbaarheid van het bed kan je samen of afzonderlijk met je partner genieten van een goede nachtrust. De afmetingen van het bed zijn: Totale hoogte hoofdbord: 119 cm.
Totale zithoogte: 56 cm.
Totale lengte boxspring met hoofdbord: 216 cm.

Omdat het bed groot en opvallend is hebben wij ervoor gekozen deze te combineren met rustige en simpele meubels. Hierdoor wordt het bed de eyecatcher en gelijk het middelpunt van de kamer. De vloerlamp past goed in de kamer omdat deze zorgt voor een fijne sfeer. Je kunt deze naast het bed plaatsen of in een van de hoeken in de kamer.

Om door te gaan op een sfeervolle uitstraling moet er worden gedacht aan een tapijt. Door het plaatsen van een tapijt zorg je voor een warme sfeer, het tapijt wat je hierboven ziet is een vol/ warm tapijt. Het tapijt is zacht aan je voeten en ook nog eens geluiddempend. Ideaal voor het creëren van rust in de kamer.

Om de rust in de kamer te behouden is de eiken houten kledingkast geschikt voor in de kamer. De kast is compact, strak , simpel en opgeruimd. De kast biedt 2 verschillende opties voor het opruimen van de kleding een stalen buis voor het ophangen van de kleding en aan de andere kant opbergvakken voor het opruimen van schoenen en andere accessoires.

Als aller laatste product het wandrek, met dit wandrek voeg je een decoratie en opruimplek in een toe. Het rek biedt vier vakjes waar je andere decoratie stukken kan plaatsen of voor het aanbrengen van kleine spulletjes,

  1. Home
  2. Moderne slaapkamer