data/news/normal/1587289125.jpg

De landelijke slaapkamer

Mijn huis en tuin

De landelijke slaapkamer

Hierboven zie je de landelijke slaapkamer. We hebben rekening gehouden met de materialen en landelijke kleuren zoals hout, groen en staal. De slaapkamer bestaat uit:

De samenstelling van deze producten creëren samen een landelijke slaapkamer. Om mee te beginnen hebben we gekozen voor een houten tweepersoonsbed. De slaper is geschikt voor 2 personen en bevat 2 lades. De lades kunnen aan zowel de linker als de rechterkant worden geplaatst. In de lades kan je jouw spullen opbergen zoals kleding, boeken, kleine spulletjes enz. Voor het opbergen van kleding hebben we niet gekozen voor een normale kledingkast maar voor een ijzer zwart kledingrek. Op deze manier kun je jouw kleding op een mooie manier tentoonstellen, ook is het een stuk overzichtelijker. Het kledingrek heeft naast de metalen buis ook een opberg plank. Op deze plank kunnen schoenen worden geplaatst.

Om meer sfeer in de kamer te geven hebben we gekozen voor het groenkleurige tapijt. Het tapijt is geschikt voor zowel binnen als buiten en is makkelijker schoon te maken. Het tapijt is perfect voor in de slaapkamer, door de kleur en het polypropyleen materiaal.

Naast het tapijt hebben gekozen voor de houten ladder. Omdat er niet veel opbergruimte is in de slaapkamer, biedt de decoratie ladder een extra opbergplek. De ladder bestaat uit meerdere bakjes waar decoratie in kan worden geplaatst. Zo creëer je een opbergplaats en een decoratie plek in een. Hoe handig!

De hangplant is het laatste decoratiestuk van de kamer. De kamerplant is een nep plant gemaakt van kunststof. Omdat de plant gemaakt is van kunststof is heb je hier verder geen zorgen aan. De plant maakt de landelijke kamer compleet!

  1. Home
  2. De landelijke slaapkamer