Jongens slaapkamer klassiek

Door: Redactie / 2020-02-18

Jongens slaapkamer klassiek

Mijn huis en tuin

Jongens slaapkamer klassiek

Hierboven zie je een samenstelling van meubelen die samen een klassieke jongensslaapkamer voorstellen. Deze uitstraling heeft de kamer gekregen door het combineren van klassieke meubels en bruine kleurtinten. In de slaapkamer zie je:

De kamerindeling is een klassieke jongenskamer met als doel een perfecte leeromgeving voor uw zoon. De focus van de kamer ligt op de leer op het bureau. Wij hebben gekozen voor het vintage bureau, met 2 legplanken. Het bureau heeft een vintage look door de combinatie van het hout en ijzer gebruik. Door de ruimte die het bureau biedt kun je daar meerdere spullen kwijt, altijd handig! Voor bij het bureau hebben wij gekozen voor de eetkamerstoel. Deze stoel is geschikt voor de eetkamer, slaapkamer of studeerkamer. Deze kan je op meerdere plaatsen neerzetten. Voor nu hebben wij gekozen als bureaustoel deze stoel biedt een fijne zitcomfort, ideaal voor het lang leren.

Voor het bureau hebben wij gekozen voor de bureaulamp die speciaal is gemaakt voor werkplekken. Deze bureaulamp is een industriële lamp die perfect bij de rest van het interieur past door de kleur en stijl.

Naast de werkplek moet er ook ruimte zijn om uit te rusten. Wij hebben gekozen voor een simpel tweepersoonsbed in de kleur zwart. Een tweepersoonsbed is ideaal om zelf uit te rusten of samen met je bedpartner.

Als laatste hebben wij gekozen voor 2 accessoires de loungestoel en de landkaart. De lounge stoel biedt een rustplek voor na het leren en geeft een klassieke uitstraling voor in de kamer. Als laatst hebben we gekozen voor de landkaart.

Om bij de klassieke stijl te blijven hebben wij voor een ouderwetse landkaart. De kleurencombinatie past precies bij de andere bruintinten in de kamer. Het kleurgebruik is zwart met bruin om de klassieke stijl te creëren.

Anderen lazen ook...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen
Een bijzondere slaapbele...

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen Iede...

Lees verder
Opzoek naar de laatste keukentrend
Opzoek naar de laatste ...

Opzoek naar de laatste keukentrendIn de meeste ...

Lees verder
Eyecatcher voor in huis
Bol.comDe Bubbly poef is...

Bol.comDe Bubbly poef is de perfecte eyecatcher ...

Lees verder
  1. Home
  2. Jongens slaapkamer klassiek