data/news/thumb/1582150389.jpg

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen

Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen

Iedereen verdient een eigenplekje in huis. Ook voor kinderen is het wel eens fijn om zichzelf terug te trekken. Maar hoe kan je er voorzorgen dat dit een speelse maar comfortabel plek is? Dit prachtige bed kan daarvoor zorgen.

Dit prachtige bed zorgt voor een te gekke beleving voor kinderen. En is ook nog eens handig voor de ouders. Het bed is voorzien van een hoogpolig tapijt, drie spotjes en een balkon. Daarnaast is er boven in het bed ook een speelgoedkist ingebouwd. De voorzieningen zijn voor zowel ouder als kind ideaal. Dit is bed noemt men ook wel het droom bed van ieder kind.

Het bed is volledige gemaakt van steigerhout en past qua stijl in iedere grote kamer. Doordat het bed machinaal is geschuurd is het bed splintervrij. Om het bed te personaliseren kan er aan het voeteind een figuurtje in worden gezaagd wat past bij jouw kind.

Het bed is een bijzonder mooi en functioneel bed, geschikt voor iedere grote kinderslaapkamer. De afmetingen van het bed zijn: 225cm hoog, 295cm lang en 160cm diep.

  1. Home
  2. Een bijzondere slaapbeleving voor kinderen